Om Regal

regal

Regal blev grundlagt i 1980, hvilket betyder mere end 40 års erfaring inden for vores område. Gennem årene har vi opbygget en solid position på markedet. Vi sætter kunden i centrum og opretholder en høj kvalitet i vores arbejde – teknisk som servicemæssigt.

Kunderne tilbydes hurtig levering og mulighed for at få tilpassede løsninger da vi er lagerførende og har egen gearmontage på vort domicil i Roskilde.
Produktporteføljen leveres fra velrenommerede producenter i Tyskland, Japan, Sverige, Østrig og Italien. Det er leverandører, som vi har udvalgt med omhu, og produkter, som vi kan stå inde for.

Vi inddrager løbende nye produkter i takt med den hastigt voksende tekniske udvikling, således at vi til enhver tid kan tilbyde opdaterede løsninger med den nyeste teknik og produkter.

For at sikre et højt kompetenceniveau er salgsafdelingen delt op i produktgrupperne; Transmission, Regulering, El-automation og Maskin Vision.
Hver produktgruppe består af dygtige og engagerede specialister, så du hos os altid har kontakt til en fagmand inden for det område, du har brug for. Afdelingerne fungerer selvstændigt, men udnytter også hinandens individuelle viden og ressourcer, ligesom vi arbejder tæt sammen med vores kunder.

Vores kerneværdier

Samarbejde

Grobunden for et godt og solidt samarbejde begynder oftest med en god dialog imellem kunden og leverandøren, og efterhånden som gensidige forventninger indfries, skabes den gode relation og samarbejdet derefter.
Det gode samarbejde giver os mulighed for at kunne tilbyde kunden den mest optimale individuelle løsning – også som resultat af vores kendskab til særlige behov og ønsker hos kunden.

Knowhow
Vi kan tilbyde vejledning og support fra topprofessionelle folk, som alle har flere års erfaring.
I takt med tidens hastige produktudviklinger er det vigtigt altid at være opdateret med markedets nyeste tiltag, hvorfor vores produktspecialister løbende deltager i kurser, messer og andre uddannelsestilbud. Dermed er kunden altid sikret de mest optimale løsninger som resultat af professionel vejledning og knowhow.

Kvalitet
Hos os er kvalitet lig med de nyeste produkter fra de bedste leverandører samt levering af en god og brugbar support til vores kunder.
Vores produkter leveres kun af anerkendte leverandører – vi står således inde for hvert et produkt i vores sortiment. Vi lægger stor vægt på altid at være opdaterede med den seneste udvikling inden for vores produktkategorier, så vi kan tilbyde vores kunder den bedste løsning.
Et nyt produkt indføres kun i vores sortiment, såfremt det opfylder vores krav til sikkerhed, kvalitet og holdbarhed.

Pålidelighed

Pålidelighed er af afgørende betydning for en god relation imellem kunde og leverandør.
Vi ved, at vores kunder er dybt afhængige af en god pålidelig leverandør, da det kan betyde store tab for en virksomhed, hvis leverandøren af fx. en enkelt lille komponent eller maskindel svigter.

Derfor sætter vi en stor ære i at levere de aftalte produkter på aftalt tid og sted.

Scroll to Top